Zoli Banyai 20 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2020 Am reușit, în sfârșit, sa înmatriculez rulota noastra achiziționată recent. A fost o decizie foarte rapida pe care am luat-o asta vara, și sunt foarte incantat de ea. Este din anul 2004 și am luat-o din Olanda. Nu are încă dotări de off-camping, dar nu e prea târziu. 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2020 Salutare @Zoli Banyai si alaturi de noi ! Felicitari pentru achizitia facuta! S-o stapaniti sanatosi si cat mai multe iesiri frumoase sa aveti cu ea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eliza Miron 71 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2020 Felicitari! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2020 Salutare @Zoli Banyai și felicitări pentru achiziție!Să aveți parte de ea, multe iesiri reușite și vânt din spate să aveți cu noua 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2020 iți spunem și noi Zoli și spor la dotările de off camping pe care le dorești. Frumoasă rulota, să o folosiți sănătoși și să aveți multe ieșiri reușite cu ea ! Ar fi super dacă ai posta și câteva poze cu interiorul. Știi tu.... Ne roade curiozitatea. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Zoli Banyai 20 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2020 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2020 S-o stăpâniți sănătoși, drumuri bune și vacanțe minunate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2020 Frumoasă și la interior ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Zoli Banyai 20 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2020 Mulțumesc pentru gândurile bune. Va doresc tuturor sa aveți numai bucurii și vacanțe cât mai frumoase 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 21 Octombrie, 2020 Foarte frumoasa rulota! Sa va aducă numai bucurii și plimbări de neuitat! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri