Vlad Iliescu 551 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2021 în urmă cu 4 ore, Claudiu Fabian Milea a scris: De ce iti este mila? La ce te referi? Poate fi afectata podeaua si/sau sasiul din cauza solutiei de pe sosele? Nu poate fi spalata si pe dedesupt la o spalatorie dar fara presiune mare? Cam tot ce arunca rotile masinii (nisip, sare pietre) polizeaza partea frontala a rulotei + link-ul trimis de NRLaurentiu. Bun, poate n-ai ce pierde si atunci discutia e inutila. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad Iliescu 551 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2021 Niste poze concludente despre cum arata o rulota dupa un drum de iarna cu precipitatii, preluate de aici, de pe forum: 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2021 @Vlad Iliescu Sa vezi cum arata a mea după 15 km pe drum forestier plus noroi, cu anvelope Bf Goodrich de teren la pickup, care și ies puțin inafara caroseriei, ca sunt montate cu flanse. E noroiul de 1 cm pe rulota. Dar se spala.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad Iliescu 551 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2021 Eu am mers iarna cu remorca, care este din otel zincat. Zona de oblon fata, in special in zona luminilor de gabarit, arata de parca a fost dusa la sablat. Eu nu zic ca nu se spala noroiul, sarea si nisipul, dar, odata indepartate, adio luciu si finisaj. Repet, depinde de fiecare cum tine la lucrul sau. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2021 La Borșa Maramureș, la schi. Și Prislop. 12 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Claudiu Fabian Milea 79 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2021 Si eu am mers weekend-ul 5-7 fabruarie la Petrosani, la o tura de ski de tura in Parang. Am campat in parcarea de langa telescaunul vechi, 20 lei pe zi. Este izvor in zona... 13 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri