Adelina B. 6 Semnalează Publicat 31 Octombrie, 2020 Salut! Am rezolvat parte dintre problemele apărute până acum cu rulota, tată = fericit ✓ Ii mai trebuie acum oglinzi suplimentare pentru a putea conduce rulota in condiții optime, deși șofer de tir fiind la viața lui, s-ar putea descurca excelent și fără :)) Am incercat sa citesc la noi pe forum despre cum se aleg acestea dar nu sunt lămurită, ar trebui sa iau in considerare modelul mașinii (Octavia 2 2005) și lățimea și înălțimea rulotei, așa-i? Am căutat pe net dimensiunile ei si am găsit asta: Lungime totală 6, 32 m Înălțimea totală (inclusiv aeriană) 2, 72 m Lățimea totală 2, 21m Aveți vreo recomandare când vine vorba de model/firmă producătoare sau firmă vânzătoare? Aa...si zilele trecute a fost cât pe ce sa plece la plimbare rulota dacă nu era un container alături, care a fost mișcat de furtună, la fix cât sa n-o strivească/lovească :))) a scăpat ca prin urechile acului :)) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 31 Octombrie, 2020 Milenco Aero 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri