Alex Rusu

Bine v-am gasit !

6 postări în acest subiect de discuţie despre Bine v-am gasit !

Bine v-am gasit !

Alex Rusu

Va salut pe toti si tin sa va multumesc pt multitudinea de informatii la care am avut acces de-a lungul timpului, chiar daca nu am fost membru, am putut consulta fiecare sectiune in parte a forumului si mi-am putut verifica / repara usor o parte din problemele cu care m-am confruntat !

Sunt din Pitesti, am detinut o rulota Chateau din 1997 fiind prima rulota (acum 7 ani) dar care avea un singur pat... la vremea respectiva era cuibusorul meu de nebunii (si al sotiei) . Am decis sa o vand pt ca deja aparuse primul copil si stiam ca nu o sa mai iesim o perioada si spatiul este limitat si ca o sa cumpar alta cand ii va fi vremea sa fie... cu 2 sau mai multe paturi .

Anul acesta, dupa lock-downul instituit de autoritati din primavara, am simtit ca este momentul sa imi achizitionez din nou o rulota si sa reluam vechiile obiceiuri de cutreierat ....Baiatul cel mare are acum 5 ani si cel mic 5 luni ...(am luat-o iar de la capat cu pampersii ) . Prin urmare am luat un Swift din 2003, o rulota englezeasca, foarte frumoasa si foarte dotata, comparativ cu ce am avut... dar in acelasi timp si foarte neingrijita .  Inca nu am iesit cu ea, dar o pregatesc pt prima iesire din primavara anului 2021 !

Ce pot sa spun este ca mi-am facut de lucru in fiecare zi dupa program, dar si wekend de wekend si timp de aproape 3 luni de cand am luat-o pot sa spun ca este gata cu tot ce am rasfoit si citit la altii si am considerat ca imi este sau va fi necesar , am facut si eu !

Dupa cum am zis ea nu a fost in cea mai buna stare intretinuta la interior, dar ce m-a bucurat faptul ca nu a avut infiltratii sau alte chestii grave ! Curatenia si igienizarea a fost facuta de la 0  incepand cu toaleta, bucataria si restul  ...apoi a urmat partea de upgrade -uri :

- Am inlocuit toate becurile, am pus baterie deepcycle de100ah  , panou monocristalin de 160w si controler....

- Butelie, regulator gaz pe sistem Europa

- Reparatii soba  / prelugirea traseului de ventilatie in compartimentul din fata si izolarea buteliei

- Montarea de ventilatoare extractoare de caldura , pt racirea frigiderului

- Reparatii cadita sparta (demontat toata baia si reparat cu fibra, siliconat si repus la pozitie )

- Inlocuit rulouri trape /plase si perdele geamuri / usa acces... 

- Tratare podea pe dedesubt cu ulei 

- Reparat si intarit piesele de mobilier acolo unde a fost nevoie.... si cu siguranta am sarit peste altele .....

Inca odata multumesc tuturor pt rabdarea de a fi citit pana la capat prima mea postare in calitate  de membru ! sa ne auzim / intalnim cu bine !

IMG_20200913_185347.jpg

IMG_20200913_185442.jpg

IMG_20200913_185457.jpg

IMG_20201002_113920.jpg

IMG_20201002_131934.jpg

• Like 4

Distribuie această postare

Link către postare

Fejer Antal

Salutare @Alex Rusu și bun venit în această comunitate!

:default_bun_venit:

PS: Frumoasă prezentare!:OK::salutare!::noroc:

• Like 1

Link către postare
Raul G

Salutare și bine ai venit printre noi, frumoasă căsuța voastră

• Like 1

Link către postare
Teo Raducanu

:default_bun_venit::salutare!::noroc:

• Like 1

Link către postare
Mihai-Arad

Salutare @Alex Rusu si bine ai venit alaturi de noi, in aceasta frumoasa comunitate unde impartasim o pasiune comuna: rulotismul. :)

:bravo: Frumoasa prezentarea ta!

Felicitari si ... tine-o tot asa. Presimt ca ne vei incanta cu "povestile tale", pe care de abia le astept.

• Like 1

Link către postare
Barac Augustin

Salutare sa o stapinesti sanatos si la cit mai multe iesiri cu ea!!!

• Like 1

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.