Gabi Potarniche 2 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2020 Va salut. Numele meu este Gabi Potarniche . Sunt din Buzau, sunt proaspat posesor de rulota ( mai 2020) . Detin o rulota Adria, batranioara( 1994) dar primitoare . De cand am achizitionat o am tot incercat sa o accesorizez si sa pun cate una alta la ea. Acum poate si cu ajutorul comunitatii voi incerca sa aduc un plus in ceea ce vreau sa fac la ea. Sunt multe si atat timp cat e pasiune , se fac cu drag. 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2020 Salutare @Gabi Potarniche și bun venit în această comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.844 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2020 Salutare @Gabiopel acum o oră, Gabi Potarniche a scris: Acum poate si cu ajutorul comunitatii voi incerca sa aduc un plus in ceea ce vreau sa fac la ea. Sunt multe si atat timp cat e pasiune , se fac cu drag. Vezi "sectiunea" - Despre rulote si Discuti tehnice. 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 10 Noiembrie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi 1 Distribuie această postare Link către postare