Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2020 Dragi rulotisti Astăzi am primit o crudă și tragică veste, colegul nostru @Slobodan a decedat în Spitalul de la Pădurea verde Timișoara unde fusese internat de circa 2 saptamani cu diagnosticul "Covid 19"! Ultima oară am vorbit cu el marțea trecută când mi-a spus că se simte rău, nu poate respira si obosește, cerându-și scuze că nu poate vorbii mai mult așa cum eram obișnuiți! L-am sunat din nou și miercuri dar nu mi-a răspuns, i-am lăsat mesaj pe mess și pe watzap dar nici în zi de azi mesajele nu sunt vizualizate! Astăzi l-am rugat pe colegul@Alexandru Marin să întrebe colegii timișoreni el fiind din zonă, drept urmare am primit cruda și tragica veste! Doamne Dumnezeule cei și viața asta, luna trecută în 20 a fost ziua lui de naștere si-i uram mulți ani fericiti ca la nici o lună după să-i spun, "veșnică amintire si Dumnezeu să-l ierte și odihnească în pace!" Drum bun către stele drag coleg! Nu te voi uita niciodată! Dumnezeu să te ierte! Ai fost un om bun si drept! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2020 Dumnezeu sa îl odihnească 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2020 Dumnezeu să -l odihneasc si să-l ierte. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2020 Dumnezeu să-l odihnească în pace! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2020 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Scarlat Mihai 84 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2020 Dumnezeu sa-l ierte si condoleante familiei ca ei sunt cei mai incercati acum. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Zoli Banyai 20 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2020 Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2020 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace !! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2020 Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină veșnică! Condoleanțe familiei! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Susu Iulian 14 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2020 Dumnezeu sa -l odihneasca, condoleante familiei! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2020 Dumnezeu să-l odihnească în pace! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri