Krizsan Karoly 4 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2020 Sunt un foarte mare impatimit al iesirilor in natura, asta o faceam inainte cu cortul. Dar de o vreme am avut ceva probleme cu sanatatea si atunci m-am decis sa-mi achizitionez o rulota. Si in speranta ca aici voi gasi cateva sfaturi bune in legatura cu rulota, mi-am zis sa incerc acest forum. 3 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2020 Salutare @Krizsan Karoly și bun venit în cea mai mare comunitate a rulotistilor din România! Sunt multe detalii despre achiziționarea rulotei pe acest forum! Spor la citit, și dacă ai nelămuriri întreabă și vei primi răspunsul! 1 Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2020 @Krizsan Karoly 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.844 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2020 Salut @Krizsan Karoly 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2020 @Krizsan Karoly Bine ai venit pe forum. Sa aveti iesiri frumoase cu rulota! 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2020 @Krizsan Karoly 1 Distribuie această postare Link către postare