Serban Petrescu 0 Semnalează Publicat 23 Noiembrie, 2020 Buna ziua tuturor. Pentru cunoscatori am cateva intrebari legate de montare fixare cort rulota. Am achizitionat de curand cu 1100 lei un cort Dorema pentru rulota mea Chateaux Carrat 390T, din 2006. Criteriul de alegere a fost dimensiunea conturului sinei de fixare, in germana Umlauf, dimensiunea A notata in general, in cazul meu 850-860cm. Cortul se "prinde" de rulota foarte bine, problema apare cand vreau sa-l intind si cand trebuie sa fixez elementele de metal orizontale si perpendiculare pe rulota. Acestea se termina cu un carlig si banuiesc ca imi trebui niste piese de fixareain sina orizontala de care sa ma prind. pe de alta parte nu sunt sigur ca am primit acest cort SH are toate elementele de fixare. Revin cu poze de detaliu. O zi buna tuturor rulotistilor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 23 Noiembrie, 2020 Salut. Probabil nu ai pe rulota montati supoti pentru tijele cortului. Acestia trebuie achizitionati impreuna cu holzsuruburi de inox potrivivite dimensiunii. Sa nu uiti sa aplici mastic de etansare inainte de a monta suportii. Bafta si spor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 23 Noiembrie, 2020 Te sfatuiesc sa cumperi asa ceva: Dispozitive demontabile Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.401 Semnalează Publicat 23 Noiembrie, 2020 Salutare @Serban Petrescu Dacă cortul tău este prevăzut cu un șnur secundar pe interior, poți folosi varianta propusă de @George B , dacă nu atunci rămâne varianta propusă de @Bogdan C. ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 24 Noiembrie, 2020 Sau cosi niste gaici/urechi ca sa aterizezi pe o solutie similara celei propuse de @George B. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri