Ghinea Alexandru 4 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2020 Salutare grup si bine v-am găsit! Sunt nou in ceea ce privesc chestiuni legate de rulota si mersul cu rulota, de aceea m am si înscris in acest grup! Am sa iau o rulota Hobby 450 TB De luxe din 86, din germania de la fratele meu, de aceea am decis ca fiind prima rulota sa fie așa veche deoarece a fost a fratelui meu si am încredere! Pentru ca sunt plecat in voiaj am sa o aduc in Martie Aprilie ! Orice sfat aveți il primesc cu bucurie ! Va multumesc si va doresc o zi frumoasa ! 2 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2020 Salutare @Ghinea Alexandru și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Dan Rosu 36 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2020 @Ghinea Alexandru Bravo Alexandru, bine ai venit. Asteptam poze cu achizitia ta si cu bucurie ne-om impartasi ideile de reconditionare. Seara faina tuturor ! Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2020 @Ghinea Alexandru Distribuie această postare Link către postare
Ghinea Alexandru 4 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2020 (modificat) Va mulțumesc tuturor pentru primire, si imi cer scz pentru ca răspund greu dar sunt in voiaj iar Internetul este foarte slab!Cand voi ajunge acasă am sa atașez si poze cu rulota! Ea este in mare parte foarte bn întreținută numai ca mai trebuie schimbat una alta sau de adăugat ce ii mai lipsește din fabrica! O zi buna va doresc Modificat 28 Noiembrie, 2020 de Ghinea Alexandru 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.844 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2020 Salutare @Ghinea Alexandru Distribuie această postare Link către postare