George Moise 10 Semnalează Publicat 30 Noiembrie, 2020 Ma numesc George Moise si is din Cluj. Am achizitionat in vara o casuta pe roti Dethleffs Excliusiv de care sunt foarte multumit si cu care am putut iesi doar de cateva ori. Abia astept primavara pentru noi excursii si intalniri cu familia rulotistilor 2 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 30 Noiembrie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi, cu ce o vei trage? Distribuie această postare Link către postare
George Moise 10 Semnalează Publicat 30 Noiembrie, 2020 Salut Raul ! Am un Touareg V6. 2 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2020 @George Moise Vacante frumoase iti doresc! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2020 Salut Raul ! Am un Touareg V6.Ai grijă să te uiți în oglindă din când în când, cu așa mașină uiți că ai rulota în spate. Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2020 Salutare @George Moise și bun venit în această comunitate! PS: Așteptăm prezentarea rulotei in topicul dedicat. Distribuie această postare Link către postare
George Moise 10 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2020 Va multumesc ptr primirea calduroasa si LA MULTI ANI !!!!!! 1 Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2020 @George Moise Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2020 George și să aveți pe mai departe, multe, multe ieșiri și concedii reușite cu noua voastră ❗ Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2020 @George Moise Bine ai venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare