George Moise 10 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2020 Am sa atasez cateva poxe cu noua mea rulota. Probabil ca o veti recunoaste deoarece a mai fost prezentata in trecut de fostul propietar. Este o rulota ingrijita , foarte spatioasa si echipata complet. Sunt foarte multumit de achizitie. O sa revin cu mai multe poze . 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2020 Cum am mai spus despre ea, arată superb.Sa va dea Dumnezeu numai călătorii minunate cu ea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.401 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2020 Felicitări @George Moise Să aveți parte de ea! Multe iesiri reușite și drumuri bune să aveți cu ea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Moraru Gabriel 4 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2021 Super faina rulota!!!si eu aveam mocheta in rulota dar era destul de deteriorata, la fel si linoleul de sub ea, am schimbat totul. Am gasit ceva super fain la cei din Brasov www.reparatii-rulote.ro Sunt chiar de incredere Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.882 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2021 Salutare @George Moise Felicitari pentru achizitie ! Sti ce conteaza cel mai mult? Faptul ca TU si familia .... sunteti multumiti de ea. Asta conteaza cel mai mult. Din poze se vede ca cel /cea mic/a ...se simte in largul lui/ei in "noua casuta". Pentru cei mici, rulota ...e "woau" ....e un "nou" loc de joaca. Un paradis! La 12/1/2020 la 10:32, George Moise a scris: Este o rulota ingrijita , foarte spatioasa si echipata complet. Sunt foarte multumit de achizitie. Arată mai mult Sa o stapaniti sanatosi, multe-multe vacante frumoase! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.882 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2021 @Moraru Gabriel La 1/4/2021 la 12:54, Moraru Gabriel a scris: ... si eu aveam mocheta in rulota dar era destul de deteriorata, la fel si linoleul de sub ea, am schimbat totul. Am gasit ceva super fain, la o firma din Brasov. Sunt chiar de incredere Arată mai mult ...intreb din curiozitate, ... pentru un amic (de langa Brasov!). De ce nu ne prezinti rulota ta, aici? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.966 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2021 La 1/4/2021 la 12:54, Moraru Gabriel a scris: www.reparatii-rulote.ro Arată mai mult @Moraru Gabriel am rugamintea sa nu mai faci reclama la tot felul de site-uri..., (ma refer si la alte postari in care ai pus link spre anumite site-uri) link-urile sunt interzise pe acest forum conform regulamentului ! Multumesc de intelegere ! Scuze de offtopic . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2021 Felicitari pentru achizitie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2021 Felicitari!sa o stăpâniți sănătoși si vacanțe minunate să aveți Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri