Adrian Rada 142 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2020 Pentru ca e pandemie si mi-e aiurea sa plec in Grecia la anu cu autorulota, mi-am luat o rulota xxl. E cam jerpelita la interior dar nu are infiltratii asa ca restul se face. Vorbim de un Fend 650 din 1999 cu 6m 50 la interior. Pana acum am inmatriculat-o, i-am facut o remasticare si service la instalatiile pe gaz. La primavara incep cu reconditionatul interiorului. De la 1 mai o sa o duc intr-un camping la mare pana la sfarsitul verii pentru a incerca experienta unei casute la plaja :D . Dupa sezon o voi instala definitiv sub o aplecatoare pe un teren langa Bucuresti si va deveni casuta de la tara. 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2020 Hai ca-i mese', planu-i bun, ce va pasa voua astora la 2-3 ore de mare! Dar n-as arunca la cos planul cu Grecia, mai ales ca e vorba de o autorulota, tine-l undeva sub tastatura. Eu asa fac Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2020 Salutare @Adrian Rada Felicitări pentru achiziție! După ce am vândut prima rulotă, și eu am vrut să cumpăr un Fendt Diamant 650 tot din 1999. Însă până mam hotărât să vândut. Cu ce mașină tragi? Pe drumurile noastre necesită multă atenție tractarea lui că are 2, 5m lățime. Să aveți parte de ea multe iesiri reușite și drumuri bune să aveți! PS: Bun venit între posesorii brandului FENDT ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adrian Rada 142 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2020 @Cosmin B nu arunc planul cu Grecia. Dar nu plec in 2021 :D @Fejer Antal trag cu un Freelander 2.0 diesel. Rulota are 1900 MMA iar masina trage 2T . Eu nu ma plimb cu ea. O duc la mare in primavara si o iau in toamna. Pt plimbari am camper :D 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri