Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2020 Fiindca am facut curat prin magazie am decis sa donez piscina. Este model Intex circulara de 4, 88m in diametru cu 1.22m inaltime. Are cca 6-7 ani vechime iar in ultimele 3 veri nu a mai fost folosita cat am fost in Irlanda. Este completa si fara rupturi (la momentul impachetarii in vara 2017), necesita doar achizitionarea pompei de recirculare. Vine cu toate accesoriile: scara acces, clorinator, furtun cu perie de curatare fund, etc. Una noua este 4.500 lei Avand in vedere ca a stat 3 ani impaturita nu pot garanta ca nu are ceva fisuri la colturile de impachetare. Produsul se ridica doar personal de la Letca Noua, jud. Giurgiu. Mai multe detalii la 0726761955. Model spre exemplificare: Poze reale: 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2020 Bravo asta da donație! Pentru cineva va fi generos Moșul! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ninel 90 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2020 Salut , piscina afost achizitionata de catre mine multumesc Alin. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri