Eugen Adrian 41 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2020 Salutare, am ajuns pe forum cautand unele informatii legate de autorulote/campere si rasfoind, am descoperit si o parte amuzanta ceea ce m-a facut sa raman :)... avem in lucru un T4 Syncro care a primit revizie mecanica, tinichigerie, vopsitorie si urmeaza sa fie echipat pentru camperizare usoara. Multumesc pentru accept si bine v-am gasit! Eugen 2 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2020 Salutare @Eugen Adrian P.S. acum o oră, Eugen Adrian a scris: .. avem in lucru un T4 Syncro care a primit revizie mecanica, tinichigerie, vopsitorie si urmeaza sa fie echipat pentru camperizare usoara. Nice ! Fein! Super-tare! De ce-ai ales T4 pt camperizare usoara? Poate ne povestesti intr-un nou topic, despre avantaje /dezavantaje! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2020 Salutare @Eugen Adrian și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Eugen Adrian 41 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2020 Multumesc pentru primire! ... azi a iesit de pe poarta fabricii :)... urmeaza sa ne ocupam de interior. Incerc sa ma adun pentru a face descrierea experimentului 3 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2020 Salutare si @Eugen Adrian ! Distribuie această postare Link către postare
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2020 Salutare si spor in continuare!!! Distribuie această postare Link către postare
Eugen Adrian 41 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2020 Bine v-am gasit si multumesc pentru primire! Keep young and restless :))) 1 Distribuie această postare Link către postare