Geangu Dan 6 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2021 Salutare, Ma bucur sa va anunt ca sunt proaspat posesor de rulota, ca incepator o sa am nevoie de ceva sfaturi, dar inainte o sa rasfoiesc forumul pentru a ma initia. Am achizitionat o rulota Swift Corniche 17-3 model 2001 si abia astept sa am o prima iesire. Va multumesc pt acceptul in comunitate si sa ne auzim cu bine! 4 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2021 Frumoasa, sa aveți parte numai de călătorii minunate cu ea Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2021 Salutare @Geangu Dan și bun venit în această comunitate! Felicitări pentru achiziție! 1 Distribuie această postare Link către postare
Alex.lefterica 56 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2021 Salutare si bine ai venit in aceasta frumoasa comunitate!!!!Frumoasa rulota, sa va bucurati de ea, sa va duca in cat mai multe iesiri fara probleme!!!De curiozitate, cat a costat si de unde ai luat-o?Trimis de pe al meu SM-G986B folosind Tapatalk Distribuie această postare Link către postare
George B 1.815 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2021 Salut, Vacante minunate in casuta mergatoare. Tot de curiozitate, cati membrii are familia ce va "locui" in ea, ce MMA are si cu ce o tragi? Distribuie această postare Link către postare
Geangu Dan 6 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2021 La 03.01.2021 la 22:31, Raul G a scris: Frumoasa, sa aveți parte numai de călătorii minunate cu ea Multumesc Distribuie această postare Link către postare
Geangu Dan 6 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2021 La 03.01.2021 la 23:45, Alex.lefterica a scris: Salutare si bine ai venit in aceasta frumoasa comunitate!!!! Frumoasa rulota, sa va bucurati de ea, sa va duca in cat mai multe iesiri fara probleme!!! De curiozitate, cat a costat si de unde ai luat-o? Trimis de pe al meu SM-G986B folosind Tapatalk Multumesc! Am luat-o din Giroc - Timis si am obtinut-o la 5400 Euro. 1 Distribuie această postare Link către postare
Geangu Dan 6 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2021 La 04.01.2021 la 13:42, George B a scris: Salut, Vacante minunate in casuta mergatoare. Tot de curiozitate, cati membrii are familia ce va "locui" in ea, ce MMA are si cu ce o tragi? Multumesc! 4 adulti si un copil, iar MMA 1540 kg si momentan o trag cu o dubita Ford Tranzit pentru ca intra si motocicleta in duba 1 Distribuie această postare Link către postare