Alin Ifrim 482 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2021 Salutari tuturor și La mulți ani! După o perioadă de studiat, documentat, am luat decizia de a schimba Seat-ul Exeo pe care îl aveam cu un Nissan X-trail din 2011, Euro 5, 4*4. Încă nu l-am înhămat sa vad ce poate, dar cu siguranta o sa facă față. Dacă e cineva interesat de Seat, e în stare buna, mi-a tras cu succes rulota de 1200 kg, este la rubrica de vanzari. Dacă se aliniază astrele corespunzător, as vrea sa schimb și rulota anul asta cu ceva mai nou. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 906 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2021 Bravo! Sa va bucurati de ea si sa he povestesti si noua cum merge cu rulota in spate. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2021 Felicitări, cunosc persoane ce au fost nevoiți schimbe din pricina normelor de poluare, dar o regretă. Un veritabil tractor când trebuie și un bun transatlantic la drum lung. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2021 Felicitări @Alin Ifrim pentru achiziție! Drumuri bune fără evenimente neprevăzute! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionita Mihai 168 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2021 Felicitări! Am unul la fel și nu m-a dezamagit. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri