Dulgheru Dragos 6 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2021 Salut! Suntem o familie cu 4 membrii din Timisoara. Eu si sotia mergem la munte impreuna de cand ne stiim (13 ani) si visul meu a fost o rulota. Acum avem 2 baietei, unul de 3 ani si unul de 9 luni. Inca incerc sa "fur" informatii din discutiile initiate de ceilalti si visez la momentul cand o sa iesim cu rulota deoarece am achizitionat-o in ultima zii din anul trecut si inca nu am iesit cu ea. Bine v-am gasit! 5 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2021 Salutare și bine ați venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2021 Salutare @Dulgheru Dragos și bun venit întregului echipaj în această comunitate! PS: așteptăm prezentarea rulotei în topicul dedicat! Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2021 @Dulgheru Dragos Cu siguranta vei gasi foarte multe informatii in toate discutiile de pe forum. Toti speram ca in acest an sa putem face mai multe iesiri! A si nu uita .... în urmă cu 3 ore, Fejer Antal a scris: PS: așteptăm prezentarea rulotei în topicul dedicat! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2021 Salutare Dragoș și întregului echipaj ❗ 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2021 Bun venit alături de noi @Dulgheru Dragos și salutări întregului echipaj! Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2021 Salutare @Dulgheru Dragos Distribuie această postare Link către postare
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2021 Salutare si bine ati venit pe forum!!! Distribuie această postare Link către postare