Vlad Iliescu 551 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2021 acum o oră, Marian Dide a scris: Se poate un numar de telefon al acestui domn Peti, va rog. Multumesc Peter Luidort 0722509492 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Dide 8 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2021 în urmă cu 13 ore, Vlad Iliescu a scris: Peter Luidort 0722509492 Multumesc frumos ptr telefon Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Dide 8 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2021 La 20.01.2021 la 13:27, Gabriel I a scris: Depinde ce intelegem fiecare prin “ mai proaste “. Cred ca fiecare producator vrea sa aiba cel mai mare pret de vanzare cu cel mai mic cost de productie/livrare. Designul, accesorizarea, optionalele de fac resimite in pretul final...pe care esti sau nu dispus sa il platesti. Uneori, cand ma sperii ca o sa trebuiasca sa ne limitam iesirile la plimbarile in tara, cu infrastructura precara, campinguri cum le stim cu totii..: ma gandesc de ce am bagat banii in rulota cand imi era de ajuns cortul pe masina ( apropo, @Viorel K, te intereseaza un Weinsberg Caratwo 2020? 😁). Cand imi aduc aminte cum e in cort pe vreme urata si ce comod si confortabil e in rulota parca imi revin in simtiri. 😁 PS. Vezi si cum e cu livrarea de la Otopeni, parca mie imi spusese de un cost de transport de la fabrica la dealer dar nu imi aduc prea bine aminte ( in oferta commerciala nu aparea). Gabriel ai de vanzare un Cara two 2020? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 905 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2021 Nu , nu am de vanzare ... abia am cumparat si accesorizat una anul trecut. Am explicat cateva postari mai jos ca era vorba de o gluma La 1/20/2021 la 20:00, Gabriel I a scris: @Viorel K glumeam in legatura cu oferta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Dide 8 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2021 în urmă cu 3 ore, Gabriel I a scris: Nu , nu am de vanzare ... abia am cumparat si accesorizat una anul trecut. Am explicat cateva postari mai jos ca era vorba de o gluma Imi cer scuze daca am deranjat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 905 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2021 Nu este nici un deranj. Succes in gasirea rulotei. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri