Gorea Adrian 5 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2021 Bună ziua, numele meu este Adrian. După vreo câțiva ani de concedii prin țară cu o autorulotă închiriată, care ne-au deschis apetitul pentru stilul acesta de concedii, vrem să trecem la nivelul următor, adică să ne cumpărăm propria rulotă. Am achiziționat de 2 luni un Duster nou pe post de mașină trăgătoare, am niște nelămuriri la care poate găsesc răspuns aici, după care vreau să încep să caut o rulotă de cumpărat. 4 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2021 Salutare și bine ai venit printre noi, suntem bucuroși ca microbul vieții en plein air v-a prins.Speram sa putem elimina orice nelămurire și sa fim de ajutor. Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2021 Salutare @Gorea Adrian și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 668 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2021 @Gorea Adrian bine ai venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.828 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2021 Salutare @Gorea Adrian Distribuie această postare Link către postare
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2021 Salutare si bine ai venit pe forum!!! Distribuie această postare Link către postare