Vlad Bunghiuz 16 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2021 Salut, mă numesc Bunghiuz Vlad și sunt din Galați. În familie deținem o rulotă Bayerland Vitesse cu care am calatorit împreună cu familia în urmă cu mai mult de 10 ani într-o excursie de câteva săptămâni prin România, Ungaria, Cehia și Austria. Rulota este oarecum abandonată de câțiva ani și aș dori să o readuc la viață. Motivul principal pentru care m-am alăturat acestui forum este acela că as dori să aduc anumite modificări rulotei (să o pregătesc de off camping iar în baie să îi montez un duș) și am nevoie de informații. 2 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2021 Bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2021 Salutare @Vlad Bunghiuz și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2021 Bine ai venit! Distribuie această postare Link către postare
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 9 Martie, 2021 si succer in revigorarea rulotei! Distribuie această postare Link către postare