Adrian Mihai 96 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2021 Poti spune ce model este si din ce an ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2021 13 minute în urmă, Adrian Mihai a scris: Poti spune ce model este si din ce an ? L4H3 din 2014. Este vorba de V4 pe care o fac pentru cineva. Cea de acum nu este cu paturi suprapuse, clientul a dorit sa aibe un singur pat inaltat la 110cm sa aibe loc mai mult in garaj. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alex.lefterica 56 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2021 Salutare, Am si eu o curiozitate. Am vazut ca atat la v2, cat si la v4 (cea postata pe FB) usile dulapurilor sunt mai mici si in afara (gen aplicate) fata de partea frontala a dulapului. Exista vreun motiv pentru care le faci asa, si nu "la fata" (ca cele pe care le avem cu totii in casa)?Multumesc!Trimis de pe al meu SM-G986B folosind Tapatalk Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2021 9 minute în urmă, Alex.lefterica a scris: Exista vreun motiv pentru care le faci asa, si nu "la fata" Salut! "Modelul" este diferit la V4 fata de V3. La V4 fata usii este in acelasi plan cu restul partilor de dulap, la V3 sunt aplicate. Nu exista un motiv anume, e vb de preferinta clientului, cazul V4. Usile aplicate sunt mai usor de prelucrat aplicat dar depinzi de un anumit tip de balamale. Modelul la V4: Modelul la V3: La V5 aflat in lucru vor veni tot aplicate ca la V3, optiunea clientului 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alex.lefterica 56 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2021 Multumesc Alin pentru lamuriri. Profilele pe semi rotund din foto de mai sus sunt profil de Al de imbinare pentru mobila?Multumesc!Trimis de pe al meu SM-G986B folosind Tapatalk Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2021 59 minute în urmă, Alex.lefterica a scris: Profilele pe semi rotund din foto de mai sus sunt profil de Al de imbinare pentru mobila? Da, profil de imbinare pentru placaj de 18mm. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alex.lefterica 56 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2021 Interiorul a debutat cu lipirea insonorizantului. Am folosit ce am gasit local cu livrare direct la Letca Noua. Am achizitionat un pachet de 3, 5mp, dublu ca la V2. Sper sa fie si mai silentioasa A urmat montarea Armaflexului. Am optat pentru varianta de 6mm grosime, mi s-a parut suficient avand in vedere ca voi inchide spatiile cu bouble wrap aluminizat si voi avea perne de aer de 3-4mm: In aceasta faza traversele au ramas neacoperite ca sa montez intai piulitele nituibile de care se vor prinde traversele de lemn. Ulterior au fost si ele acoperite cu Armaflex.Salutare, Te mai deranjez cu o intrebare. Pt insonorizant ti-au ajuns cei 3, 5 mp veniti sau ai mai comandat?Multumesc!Trimis de pe al meu SM-G986B folosind Tapatalk 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2021 12 minute în urmă, Alex.lefterica a scris: Pt insonorizant ti-au ajuns cei 3, 5 mp veniti sau ai mai comandat? A fost suficient Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alex.lefterica 56 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2021 Perfecr, multumesc!Trimis de pe al meu SM-G986B folosind Tapatalk Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri