Sergiu Dan 7 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2021 Va salut pe toti! Ma bucur sa descopar o comunitate asa mare de rolutisti. Am cititi multe topicuri inainte sa ma inscriu. Multe sfaturi utile, care mi-au clarificat semnele de intrebare. Inca nu sunt posesor de rulota dar Imi doresc ca anu asta sa fac si eu parte dintre voi, si nu doar "de pe banca". Sunt din Cluj-Napoca, si visul meu, accelerat si de pandemie, este sa iau rulota sa plec sa vizitez tara pentru inceput. Ca daca tot lucrez de acasa, atata timp cat este net, pot sa numesc acasa oriunde. Daca mai sunteti dintre voi care faceti chestia asta, sa fiti calatori full time cu rulota, mi-ar place sa va aud. O seara faina 3 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2021 Salutare @Sergiu Dan și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2021 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2021 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2021 @Sergiu Dan Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Martie, 2021 (modificat) Bun venit alături de noi @Sergiu Dan și mult succes ! Modificat 1 Martie, 2021 de Daniel P Distribuie această postare Link către postare
Sergiu Dan 7 Semnalează Publicat 20 August, 2021 (modificat) Salutare din nou. Revin cu noua achizitie: Knaus Silver Selection 540 EU. In sfarsit sunt si eu rulotist. Deabea astept sa o scot la plimbare prin tara! Daca mai este cineva care detine acest model, te rog sa-mi scrii sa impartim niste pareri. Mersi Modificat 20 August, 2021 de Sergiu Dan 3 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 August, 2021 Felicitări pentru achiziție @Sergiu Dan ! Deschide te rog un topic nou în secțiunea Rulota mea in care poti face o descriere mai detaliată a căsuței voastre mobile, care e superbă! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 20 August, 2021 Felicitări, și noi avem o rulotă Knaus Sudwind Silver Selection, dar este 580QS Distribuie această postare Link către postare
Pataki Zoltan Daniel 25 Semnalează Publicat 25 August, 2021 Superba casuta, sa o folositi sanatosi!!! Distribuie această postare Link către postare