Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2021 Bună dimineața! Dragi colegi, începând cu data de vineri 5 martie și până duminică 7 martie vom fi campați la Heliport - Voroneț. Coordonate: 47.51315846841041, 25.86814283941609. Cine dorește, poate să ni se alăture. Vă așteptăm cu drag! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eliza Miron 71 Semnalează Publicat 2 Martie, 2021 Buna ziua, Multumim de invitatie :)! Mi-ar fi placut sa venim dar din pacate tura asta nu e gata de drum rulota si nici masina ( tocmai am comandat cauciucuri la rulota si masina inca asteapta priza corecta de la dealer ca au comandat-o gresit). Sper sa ne mai invitati si alta data si sa putem veni, ca sa mai invatzam si noi cate ceva despre rulotism de la persoane cu experienta . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 8 Martie, 2021 Voroneț, martie, 2021 Ne-am culcat primăvara și ne-am trezit în plină iarnă. A fost foarte frumos! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 8 Martie, 2021 6 minute în urmă, Florin Smolnicki a scris: Ne-am culcat primăvara și ne-am trezit în plină iarnă. Așteptăm dovada❗ Ceva fotografii... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 8 Martie, 2021 @Ovidiu-Betty Acum se încarcă pozele. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 8 Martie, 2021 8 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 8 Martie, 2021 Pffffff ce fain❗ Felicitări și vouă, moldovenilor ❗ 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 8 Martie, 2021 Am avut două butelii. Una de propan, deja începută, consumată parțial la Vatra Dornei și alta (mică, de rulotă), încărcată în vară la Sighet. S-a terminat cea cu propan, iar cealaltă nu a mai dat gaz. Era în botul rulotei, nu afară, dar nu a mai dat gaz. Prin urmare, duminică dimineață la ora 6 ne-am trezit, ne-am făcut repede bagajele (încă mai era cald în rulotă) și am fugit spre casă, spre Suceava. Nu am apucat să înghețăm. A fost foarte frumos! Vom mai ieși cu rulota. Iarna. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 8 Martie, 2021 @Ovidiu-Betty Ovidiu, noi ieșim din ce în ce mai mult cu rulota. A fost greșeala mea că nu am luat și cealaltă butelie, normală, cu propan. Asta e! Se mai întâmplă. Salvăm totul în foderul: „Experiență”. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri