Aroboaiei Matei 0 Semnalează Publicat 1 Martie, 2021 Salutare! Mă numesc Matei și sunt aici pentru a afla mai multe informații importante în ideea de a trăi în rulotă o perioadă. Deocamdată nu am nici mașină și nici rulotă și strâng banii :)) Sunt student, am 21 de ani, momentan stau cu chirie în Cluj-Napoca dar mă gândesc la un plan de minivan sau rulotă și să trăiesc în ea o perioadă. Sunt foarte multe lucruri pe care vreau să le aflu. :D, Deci, bine că existați! Am văzut 2 postări deja în acest sens, dintre care una al lui @Vitonesc Bogdan și nu știu cum aș putea să aflu cum s-a descurcat. Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 1 Martie, 2021 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Aroboaiei Matei 0 Semnalează Publicat 1 Martie, 2021 14 minute în urmă, Ursu Florin a scris: Bun venit in comunitate! Mulțumesc!! Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 672 Semnalează Publicat 1 Martie, 2021 @Aroboaiei Matei ! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 2 Martie, 2021 Salutare @Aroboaiei Matei și bun venit alături de noi! Succes! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Martie, 2021 Bun venit alături de noi @Aroboaiei Matei și multă baftă ! Distribuie această postare Link către postare
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 9 Martie, 2021 bafta in alegerea pe care o vei face! Analizeaza in primul rand care sunt nevoile tale pentru a putea face cea mai buna alegere. Informatii si suport gasesti pe forum. Distribuie această postare Link către postare