Paulenco Bogdan 3 Semnalează Publicat 3 Martie, 2021 (modificat) am achiziționat o englezoaica cam obosita asa ca m am apucat de reconditionare. dupa cateva desfaceri de mobilier si tapet am ajuns sa o fac pe toata. nu i usor dar cred ca merita. am folosit tego de 9mm la podea cu extrudat de 20mm si placaj de plop de 3 mm la pereti si tavan. Modificat 3 Martie, 2021 de Paulenco Bogdan 3 Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 668 Semnalează Publicat 3 Martie, 2021 @Paulenco Bogdan Ai ceva de lucru ! Spor la treaba si multa rabdare cu atentie ... Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 4 Martie, 2021 Bine ai venit printre noi și sa ai mult spor la treabă Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 4 Martie, 2021 Salutare @Paulenco Bogdan și bun venit în această comunitate! Mult succes și răbdare la recondiționarea rulotei! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Martie, 2021 Salut Bogdane și Clasica problema la trei geamuri de englezoaică❗ Te-ai înhămat la ceva muncă, e clar și se vede și din fotografiile postate. Așadar îți spunem și noi răbdare și baftă la recondiționat, iar la final, plăcerea de a ieși cu ea va fi dublă pentru că ai făcut-o cu mânuțele tale. 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Martie, 2021 Bun venit alaturi de noi @Paulenco Bogdan și spor la treabă în continuare! Distribuie această postare Link către postare
Alin Ifrim 470 Semnalează Publicat 4 Martie, 2021 Tot respectul pentru cine se înhama la asa ceva! Distribuie această postare Link către postare
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 9 Martie, 2021 Salutare si Spor la treaba in continuare! Refa si reconfigureaza dupa placerea ta si instalatia electrica, daca tot esti in stadiul asta. Daca ai nevoie de sfaturi sau idei, ne gasesti aici. Bafta! Distribuie această postare Link către postare