Toader Ionut Laurentiu 7 Semnalează Publicat 18 Martie, 2021 (modificat) Bine v-am gasit si multumesc de accept. Sunt electronist , electrician de meserie. Repar masini dar si reconditionez/fac instalatii electrice pentru rulote, autorulote si conversii. Imi place ceea ce fac si ajut pe toata lumea cum pot. Detin un Knaus din 2005 , echipat cu de toate , unele necesare altele de moft. Pot pune si poze la cerere. Modificat 18 Martie, 2021 de Toader Ionut Laurentiu 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 18 Martie, 2021 Salutare @Toader Ionut Laurentiu și bun venit în această comunitate! PS: Așteptăm prezentarea rulotei în topicul dedicat! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Martie, 2021 Bun venit alaturi de noi @Toader Ionut Laurentiu și felicitări pentru modul cum ți-ai amenajat rulota! Distribuie această postare Link către postare
Alex.lefterica 56 Semnalează Publicat 18 Martie, 2021 Bine ai venit printre noi!Trimis de pe al meu SM-G986B folosind Tapatalk Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 18 Martie, 2021 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 18 Martie, 2021 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 19 Martie, 2021 Salutare Laurențiu și îți spunem și noi Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 19 Martie, 2021 @Toader Ionut Laurentiu Distribuie această postare Link către postare