Toader Ionut Laurentiu 7 Semnalează Publicat 18 Martie, 2021 Detin o Knaus din 2005 , este a doua rulota , prima a suferit niste traume , s-a dezmembrat pe drum. Am facut achizitia cam acum 9 luni , era simpla , fara dotari wow ceea cu nu imi placea , asadar m-am apucat de bricolat. Am montat urmatoarele : Panou solar de 380W Acumulator SBF 190Ah Mppt 30A Invertor de 4KW 2 televizoare smart Decodor Antena satelit automata Iluminat led Incalzire in pardoseala Siroco pe motorina in locul sobei pe gaz care nu functiona 90% din timp Frigider cu compresor pe 220V in locul celui nu prea functional si urat mirositor pe gaz Aer conditionat de 9500BTU in locul sobei pe gaz Cuptor cu microunde pompa cu debit ceva mai maricel si presostat (pompa defecta si presostatul lipsea) Schimbat bateriile dela baie , bucatarie , dus cu unele noi Reparatii la mover 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Toader Ionut Laurentiu 7 Semnalează Publicat 18 Martie, 2021 asa arata cand am luat-o Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Toader Ionut Laurentiu 7 Semnalează Publicat 18 Martie, 2021 antena de pe rulota. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Martie, 2021 Felitări și toată stima pentru munca depusă si rezultatele pe măsură! Acum că ți-ai amenajat-o pe gustul tău, nu pot să-ți urez altceva decât drumuri bune și vacanțe minunate! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alex.lefterica 56 Semnalează Publicat 18 Martie, 2021 Salutari si felicitari pentru toata munca depusa pentru a aduce rulota la starea in care iti place!!!Numai drumuri bune si vant din spate sa ai!!!!Trimis de pe al meu SM-G986B folosind Tapatalk Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 18 Martie, 2021 Sa va aducă numai vacante plăcute! Poți sa îmi spui ce model e AC-ul? Pare destul de compact Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 18 Martie, 2021 Felicitări pentru toate munca depusă! Să aveți parte de ea și multe iesiri reușite și drumuri bune să aveți cu noua Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 18 Martie, 2021 @Toader Ionut Laurentiu pentru munca depusă. Să o folosiți sănătosi și cât mai multe iesiri să aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Toader Ionut Laurentiu 7 Semnalează Publicat 18 Martie, 2021 @Ursu Florin dados 9500 btu. am gasit prin Braila la cineva. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Toader Ionut Laurentiu 7 Semnalează Publicat 18 Martie, 2021 @Daniel P @Alex.lefterica @Ursu Florin @Fejer Antal @Ciprian Mirescu multumesc frumos pentru urari. Daca aveti intrebari sau pot ajuta cu ceva , intrebati fara frica aici sau la telefon si va ajut oricand. Pe forum intru seara , ziua sunt la atelier. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costin Lipan 285 Semnalează Publicat 19 Martie, 2021 Felicitari si din partea mea! Si eu lucrez la personalizarea rulotei mele si stiu cat este de munca. Doua observatii am insa: 1. O parte din deviceurile instalate par cam nesigur fixate. Asigura-te ca nu vor pleca din loc cand vor face cunostinta cu gropile de pe drumurile patriei (unele chiar si cu bucati din mobilier). 2. Asigura-te ca 190Ah ajung pentru toti consumatorii electrici, unii dintre ei foarte energofagi. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri