Alexandru Ilea 7 Semnalează Publicat 19 Martie, 2021 Buna ziua, Ma numesc Alex, lucrez in IT si sunt pasionat de natura si masini :D . Cochetez de foarte mult timp cu ideea de rulota, acum 1 an am incercat prima experienta impreuna cu familia, ne-a placut, iar acum caut "off camper" ul personal spre a fi achizitionat, care sa "atinga" si sufletul sotiei :). Vreau sa fiu un membru activ, pe cat permite timpul al acestei comunitati. Daca cineva are nevoie de serviciile mele, eu ma axez pe partea de software development, dar mai si mesteresc in timpul liber. O zi frumoasa va doresc, Alex 3 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 19 Martie, 2021 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 19 Martie, 2021 Salutare ! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 19 Martie, 2021 Salutare @Alexandru Ilea și bun venit alături de noi! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 19 Martie, 2021 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Martie, 2021 Bun venit alături de noi @Alexandru Ilea și mult succes! Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Martie, 2021 @Alexandru Ilea bun venit in comunitate ! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 19 Martie, 2021 Salutare Alexandre, și baftă la găsirea rulotei potrivite pentru voi ❗ Distribuie această postare Link către postare