Nitu 2 Semnalează Publicat 22 Martie, 2021 Salutare rulotisti ! Bine v-am gasit ! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 22 Martie, 2021 Salutare @Nitu și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Nitu 2 Semnalează Publicat 22 Martie, 2021 @Fejer Antal multumesc! 1 Distribuie această postare Link către postare
Nitu 2 Semnalează Publicat 22 Martie, 2021 @Daniel P multumesc!@Fejer Antal în urmă cu 2 ore, Ursu Florin a scris: Multumesc ! Am auzit ca la Corbu se interzice off-campingul, o fi adevarat ? Distribuie această postare Link către postare
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 22 Martie, 2021 Bun venit pe ForumRulote.ro @Nitu Referitor la intrebarea ta despre “Corbu” am rugamintea sa intrebi in sectiunea dedicata sau sa rasfoiesti putin forumul ca sigur vei gasi informatiile care te intereseaza..., aici este topic de prezentare membru (am schimbat si titlul pus de tine ca nu era de prezentare...) Multumesc pentru intelegere ! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 23 Martie, 2021 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare