Petrovai Samuel 0 Semnalează Publicat 23 Martie, 2021 Încă o întrebare pentru cunoscători.. Căldură o am pe gaz și pe curent.. Am probat doar pe gaz(curent ne având) trumatic-ul merge da căldură dar nu îmi baga în dupurile cu capacele de sub paturi și colțar unde teoretic ar trebuie sa bage prin ele trebuie sa mai fac ceva în plus sau......?? Dacă știe cine!? Sau o părere. Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 23 Martie, 2021 Trebuie sa dai drumul la ventilație de la celălalt buton gradat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petrovai Samuel 0 Semnalează Publicat 23 Martie, 2021 La 3/23/2021 la 23:03, Raul G a scris: Trebuie sa dai drumul la ventilație de la celălalt buton gradat. Arată mai mult Sunt date la maxim maxim toate dar nu e nici un evect.. Probabil ca trebuie sa aștept mai mult.. Căldură a mers aproximativ 30 min trebuie sa mai aștept sau căldură o trimite imediat în tuburi.. La cei care au cum funcționează? Primesc imediat căldură sau..!? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 24 Martie, 2021 Clar ca musai sa aștepți un pic pentru căldură, dar aerul pe tuburile de ventilație iasă îndată de cum ii dai drumul.Butonul e ventilație are mod automatic A și modalitate manuală M, pe A face singură pe M in schimb da drumul la aer imediat.Dacă nu merge nici asa, ori ai ceva de blochează ori nu îți merge ventilația. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bilti 205 Semnalează Publicat 24 Martie, 2021 La 3/23/2021 la 19:52, Petrovai Samuel a scris: Î Am probat doar pe gaz(curent ne având) Arată mai mult ventilatia nu merge fara curent. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 24 Martie, 2021 E posibil ca ventilația sa meargă doar la 220v, conectează rulota la curent și o sa funcționeze. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costin Lipan 285 Semnalează Publicat 24 Martie, 2021 Sau poate lipseste ventilatorul. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petrovai Samuel 0 Semnalează Publicat 24 Martie, 2021 La 3/24/2021 la 5:26, Ursu Florin a scris: E posibil ca ventilația sa meargă doar la 220v, conectează rulota la curent și o sa funcționeze. Arată mai mult Probabil aveți dreptate merge numai la 220 v. Sunt curios când voi avea curent dacă merge. Mss Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri