Ovys1979 2 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2021 Salutări, Vă mulțumesc pentru că m-ați primit în această comunitate. Am 41 ani, sunt din Iași și îmi place natura. Până să am copiii (gemeni de 3 ani) am cutreierat munții cu cortul. De anul trecut am început să mergem și cu copiii cu cortul în campinguri. Acum mă bate gândul serios să ne luăm o rulotă potrivită pentru mașina și familia noastră. Forumurile îmi sunt cunoscute și cer dar și ofer informații, atunci când e nevoie. Pentru început voi avea nevoie de ajutorul vostru. Vă mulțumesc. 2 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2021 Salutare @Ovys1979 și bun venit în această comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2021 Bun venit in comunitate! Cu siguranța o sa Primești aici ajutorul de care ai nevoie 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovys1979 2 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2021 Mulțumesc tuturor pentru mesaje. Toate cele bune!Trimis de pe al meu SM-A516B folosind Tapatalk Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2021 @Ovys1979 1 Distribuie această postare Link către postare