Draghicescu D 53 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2021 Si am mai confectionat un sertar pentru garaj Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghicescu D 53 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2021 Tot din capitoul imbunatatiri la duba : - am montat o lada frigorifica de 30 litri sub bancheta (face pana la -20 grade) - am facut un compartiment la picioare pentru pantofi (inca nu e finisat) - am luat parasolare pentru cabina - am montat paravanturi Acum au venit si cauciucele 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghicescu D 53 Semnalează Publicat 9 August Buna, prieteni, Din pacate, a venit timpul sa ma despart de mult-indragitul camper, Acesta poate fi vizionat in Bucuresti, sectorul 1 (adresa va fi transmisa la cerere). Se vinde cu toate accesoriile prezentate in videoclip, practic nu necesita nici o investitie pentru a merge cu el in vacanta. Prezentarea completa o gasiti la : https://www.youtube.com/watch?v=Y1SdExPBkKA&t=1s Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri