Alin Ifrim 473 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2021 Salutare, am făcut prima ieșire cu Mr. Knaus, s-a nimerit sa fie la pescuit. Doar 5 carași frumușei, balta curațica și cu potențial, dar apa rece, deci peștele puțin activ. Am făcut ieșirea mai mult pt copii, erau nerăbdători sa inauguram noua rulota la baltă. În schimb, vecinii, care nu erau prima data pe baltă, au luat ceva mai semnificativ, un crapcean la 4 kg. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2021 Au ceva conditii pentru rulota sau e cam semi offcamping ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 473 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2021 E cam off camping. Doar apă ai de unde lua, și sa golești budă, în rest ciuciu, din păcate... Nu poți campa fix pe malul baltii, căci este mai înalt, și împrejmuit cu gard, am campat în parcare, la 20 de m de lucrul de pescuit, dar a fost ok 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri