Alexandru Mihai 6 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2021 (modificat) Salutare și bine v-am găsit, sunt proaspăt posesor de o rulota mai bătrână decât mine, am cumpărat-o într-o stare nici chiar jalnica, am încercat sa o readuc la viata în ultimele 2 luni(interior-pereți, mobila, instalație electrica, apa și gaz+exterior-etanșare, chituire, vopsire) fara sa am cunoștințe în domeniul reparațiilor la rulote și cel puțin ceea ce a ieșit ma mulțumește având în vedere investițiile. Târziu am aflat de forumul acesta ca sigur primeam alte păreri și găseam alte soluții mult mai simple dar niciodată nu este târziu. Bine v-am găsit! Am atașat poza de când am cumpărat-o și de ieri, de la prima ieșire în natură. Rulota :MAZ kupawa - MTMA:850kg Auto:Cel din poza, diesel, 50kw. Modificat 25 Aprilie, 2021 de Alexandru Mihai 5 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2021 Salutare @Alexandru Mihai și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2021 Servus Alexandru și Așa... la prima privire, arată fain "bunicuța" pe care ai readus-o la viață. Să vă bucurați de ea în cât mai multe ieșiri reușite ! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2021 Salutare si bun venit alături de noi @Alexandru Mihai ! Distribuie această postare Link către postare