Bogdan B 58 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2021 Salut, heeeelp !!! Unde pot sa incarc o butelie in Bucuresti. Butelia este cu conector rapid click-clack (sau cum se numeste ...). Preferabil cat mai central. Multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Achim 94 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2021 Nu-ti raspunde nimeni daca nu esti explicit. "Click - Clack" nu este un tip de conector. Pune o poza cu butelia, daca vrei sa primesti ajutor 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2021 Conector rapid. Nu am foto acum. Cu toate acestea, banuiesc ca nu sunt 100 de tipuri de conectori, mai ales fara filet, deci cine incarca, ar trebui sa cam aibe adaptoare.... "Click-clack" am scris pe post de gluma .... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Achim 94 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2021 Sunt 4 modele, din cate stiu eu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2021 Ok. Daca ai idee unde se incarca in Bucuresti, spune-mi si o sa vad daca se potriveste sau nu la butelia mea... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2021 în urmă cu 3 ore, Bogdan B a scris: Conector rapid. Nu am foto acum...... "Click-clack" am scris pe post de gluma .... Clar nu vei primi raspuns.... Ajuta-te prin a posta o poza de pe net care sa ne arate tipul tau de conector ... In general, daca butelia nu e standard cu filet, posesorii au fiecare adaptorul sau... poate indicand exact ce ai nevoie vei gasi pe cineva sa-ti imprumute Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2021 Am gasit adaptor. 100 lei ... asta e. Sper sa se potriveasca.... E urgenta ptr ca vine 1 mai si e rost de Vama. Cu ce gaz sa incarc? GPL de la statiile ptr auto e ok? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2021 E OK...aproape toată lumea incarcă cu GPL Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2021 Situatie rezolvata. Adaptor + GPL + putin ochi dulci la tanti de la pompa pentru ca "...aici nu am voie sa incarc butelii" Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costin Lipan 285 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2021 @Bogdan B, noi iincarcam buteliile fara sa fie nevoie sa facem "ochi dulci" tantitelor de la peco. Sigur te-ai dus acolo doar ca sa incarci butelia? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2021 în urmă cu 16 ore, Costin Lipan a scris: @Bogdan B, noi iincarcam buteliile fara sa fie nevoie sa facem "ochi dulci" tantitelor de la peco. Sigur te-ai dus acolo doar ca sa incarci butelia? Sigur, sigur .... cred .... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fane Livadariu 6 Semnalează Publicat 5 August, 2021 Salutare tuturor, la rulota ce tocmai am cumparat-o (prima) nu am butelie, deci trebuie sa cumpar una si nu prea stiu de care... Ce s-ar potrivi pe dimensiunile suportului ar fi cea reincarcabila GPL 12.7L, Material compozit, Cehia (o voi atasa mai jos). As dori sa stiu daca e ok sau daca poate cineva sa ma indrume spre o varianta mai buna...multumesc https://zep.ro/products/butelie-reincarcabila-gpl-12-7l-ef-6507?variant=35296990920863¤cy=RON&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&gclid=CjwKCAjwmK6IBhBqEiwAocMc8vy5M_XOxEoL11jnoQdhcpomgMTag_RedtRLQZpobC0xzGBo0w4CaBoCdBUQAvD_BwE Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.976 Semnalează Publicat 5 August, 2021 Reincarcabila e cam orice butelie, dar fara a fi in siguranta!!! Intrebarea care se pune este daca e reincarcabila la schimb si nu de catre proprietar, altfel reclama produsului respectiv este mincinoasa!!! O butelie GPL reincarcabila arata complet diferit. Modelul din aluminiu de pe site-ul exis.ro il am eu si-l recomad. Referitor la reincarcarea ei este o adevarata disputa ideologica pe site, si nu numai! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Butuza Gabriel 4 Semnalează Publicat 11 Martie, 2022 Salutare, Sunt nou pe aici si vin cu o intrebare. De curand am cumparat o rulota Hobby si butelia este aproape goala . Am vazut ca pe butelie scrie PROPAN . Este ok sa o incarc cu GPL?? voi ce parere aveti? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 11 Martie, 2022 Este ok sa o încarci cu gpl. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.976 Semnalează Publicat 11 Martie, 2022 @Butuza Gabriel, daca nu este reincarcabila, atunci iti asumi un mare risc... Daca incarci butelia cu GPL iarna, o sa ai o proportie mai mare de propan si o poti folosi iarna. Daca insa ai incarcat-o vara, atunci proportia este invers proportionala si daca vrei s-o folosesti iarna, vei ajunge la concluzia ca mai bine te incalzesti la lumanare! Mai rasfoieste aria si vei avea mai multe cunostinte despre gazul la rulota si nu o sa mai vii cu scuza "sunt nou pe aici". Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Viorel 76 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2022 La 11/03/2022 la 11:03, Butuza Gabriel a scris: Salutare, Sunt nou pe aici si vin cu o intrebare. De curand am cumparat o rulota Hobby si butelia este aproape goala . Am vazut ca pe butelie scrie PROPAN . Este ok sa o incarc cu GPL?? voi ce parere aveti? Daca vrei sa fi sigur, mergi la Petrom si iei o butelie cu Propan. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
BogdanG 0 Semnalează Publicat 26 August, 2023 (modificat) Salutare! Cand te refereai la click-clack , te refereai la asta? Daca, da, imi poti spune unde ai gasit adaptorul? Sau stie cineva unde as putea gasi adaptor pt reincarcare? Multumesc! Modificat 26 August, 2023 de BogdanG Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Achim 94 Semnalează Publicat 27 August, 2023 Butelia asta este folosita in Spania, Portugalia, Danemarca. Gasesti pe OLX Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri