Sebastian Bota 4 Semnalează Publicat 10 Mai, 2021 Salutare tuturor. Sun proaspat detinator de rulota LUNAR Solar 525. Este prima mea rulota, asa ca o sa am o multime de intrebari 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.400 Semnalează Publicat 10 Mai, 2021 Salutare @Sebastian Bota și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 10 Mai, 2021 Salut Sebastian și Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 10 Mai, 2021 @Sebastian Bota Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 677 Semnalează Publicat 10 Mai, 2021 @Sebastian Bota Bine te regăsesc vecine! Cu siguranță vei găsi răspuns la intrebările tale pe forum. Spor la căutat si să ne revedem cu bine! Distribuie această postare Link către postare
Bilti 205 Semnalează Publicat 11 Mai, 2021 ma bucur sa vad crescand comunitatiea timisorenilor! Distribuie această postare Link către postare
Sebastian Bota 4 Semnalează Publicat 11 Mai, 2021 La 5/10/2021 la 21:14, Ciprian Mirescu a scris: @Sebastian Bota Bine te regăsesc vecine! Cu siguranță vei găsi răspuns la intrebările tale pe forum. Spor la căutat si să ne revedem cu bine! Arată mai mult Multumesc Cipri ! Abia astept sa fac o iesire cu rulota poate imi mai dai ceva sfaturi pe unde sa merg prin apro[iere de timisoara asa pe distante mai scurte pentru inceput Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 11 Mai, 2021 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Mai, 2021 @Sebastian Bota! Distribuie această postare Link către postare
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 12 Mai, 2021 Salutare si Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Mai, 2021 Bun venit alături de noi @Sebastian Bota ! Distribuie această postare Link către postare
Sebastian Bota 4 Semnalează Publicat 17 Mai, 2021 Va multumesc pentru primirea calduroasa 1 Distribuie această postare Link către postare