Bontas Mugur 15 Semnalează Publicat 15 Mai, 2021 Salut ! Audi A4 allroad B 8 din 2016 , 2, 0 tdi , 163 cp , cutie viteze automata cu 7 trepte , este actuala mașina achiziționată la sfârșitul anului trecut ! E prima mea mașina cu cutie automata , sunt incantat de confortul oferit de aceasta opțiune , nu se compara cu cea de pe mașină soției , o Toyota Yaris cu cutia MMT , o cutie robotizata care cam scutura la schimbarea treptelor ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 15 Mai, 2021 Super mașină, sa va poarte miii și mii de kilometri Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 16 Mai, 2021 Felicitări @Bontas Mugur să aveți parte de ea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bontas Mugur 15 Semnalează Publicat 16 Mai, 2021 Mulțumesc frumos pt urări și va doresc numai bine. Nu am specificat dar bănuiesc că toată lumea știe are tracțiune integrală permanentă de aceea consumul un pic mai mare , dar mai mult în oraș fiindcă la drum lung e in jur de 6-6, 5 în funcție și de stilul de conducere ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 16 Mai, 2021 Felicitări pentru achiziție Mugur și subscriu la tot ce ai scris despre această mașină, pentru că joia trecută am condus exact un A4 B8, tot de 2.0 TDI, face lift (aduce cu A 6 la exterior) cu cutie automată în 7 trepte (nu allroad e drept)... și eu care eram reticent la acest tip de cutie, pot spune că am devenit fan cutie automată. Mă gândesc chiar la un camper cu o cutie automată. Încă o dată felicitări și să tragi cu ea mulți, mulți km. căsuța voastră fără nici un fel de probleme. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri