Bontas Mugur 15 Semnalează Publicat 16 Mai, 2021 Salut ! Mă chinui de mai mult timp sa găsesc cele mai practice soluții pt realizarea camperului potrivit nevoilor noastre , fara multe mofturi dar cu tot ce trebuie pentru confortul unei vacante tihnite ! Recunosc că am inceput in graba , la îndemnul unui prieten care se apucase și el de așa ceva și am mers pe mana lui cu unele soluții , pe care le am mai modificat pe parcurs iar altele nu le am finalizat încă ! Să o luăm cu începutul ! Mercedes Benz Sprinter 319 CDI an 2012 , euro 5 Motor 3000 cm V 6 😉 , 190 cp Cutie automata 7 G Webasto Camera video spate , uși culisante pe ambele părți, și pe spate , luminatoare in tavan nu.trape că nu se deschid, bine ar fi fost ! Am demontat , curățat interior ul apoi izolat cu armaflex de 12 mm, vata minerala bazaltica cu aluminiu , vata in stâlpi unde nu am.putut ajunge cu armaflex ul, folie de aluminiu cu bule de aer ! Am realizat tavanul din lambriu., pereții placaj plus mdf alb., pe jos am pus peste izolație podeaua originala din tego cu mocheta ! Ulterior am.pus linoleum , dar vreau sa trec pe parchet laminat pt exterior sau cam așa ceva de trafic intens , mai studiem !! Configurația aleasa e a unui van original cu pat in spate, rabatabil lateral pe jumatati , să pot pune biciclete sau motorul ! Apoi baia , bancheta și măsuță pe partea șoferului, iar pe partea stângă frigider , chiuveta, aragaj ! Astea le am montat , încă nu m am hotărât la izolația cabinei de dus ! Mobilierul e gata dar trebuie sa montez instalația de apa pt dus și chiuveta de bucătărie , boilerul , rezervorul de apa, pompa cu presostat , bateriile , fitinguri! Totuși , am scos o la o plimbare sa vedem ce ne lipsește , pt că noi nu am avut rulota până acum, sa avem experiență ! Am sa revin cu lucrările care sunt deja efectuate , si pun câteva poze la ce am.ajuns ! Menționez că mai e de lucru până la finisaje , însă am dormit mai bine că acasă... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 16 Mai, 2021 Bravo, succes în continuare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2021 La 16.5.2021 la 20:02, Bontas Mugur a scris: [...] Mobilierul e gata dar trebuie sa montez instalația de apa pt dus și chiuveta de bucătărie , boilerul , rezervorul de apa, pompa cu presostat , bateriile , fitinguri! Totuși , am scos o la o plimbare sa vedem ce ne lipsește , pt că noi nu am avut rulota până acum, sa avem experiență ! Am sa revin cu lucrările care sunt deja efectuate , si pun câteva poze la ce am.ajuns ! Menționez că mai e de lucru până la finisaje , însă am dormit mai bine că acasă... Woauuu... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2021 Bravo felicitări @Bontas Mugur Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri