Bontas Mugur 15 Semnalează Publicat 16 Mai, 2021 Salut ! Mă chinui de mai mult timp sa găsesc cele mai practice soluții pt realizarea camperului potrivit nevoilor noastre , fara multe mofturi dar cu tot ce trebuie pentru confortul unei vacante tihnite ! Recunosc că am inceput in graba , la îndemnul unui prieten care se apucase și el de așa ceva și am mers pe mana lui cu unele soluții , pe care le am mai modificat pe parcurs iar altele nu le am finalizat încă ! Să o luăm cu începutul ! Mercedes Benz Sprinter 319 CDI an 2012 , euro 5 Motor 3000 cm V 6 😉 , 190 cp Cutie automata 7 G Webasto Camera video spate , uși culisante pe ambele părți, și pe spate , luminatoare in tavan nu.trape că nu se deschid, bine ar fi fost ! Am demontat , curățat interior ul apoi izolat cu armaflex de 12 mm, vata minerala bazaltica cu aluminiu , vata in stâlpi unde nu am.putut ajunge cu armaflex ul, folie de aluminiu cu bule de aer ! Am realizat tavanul din lambriu., pereții placaj plus mdf alb., pe jos am pus peste izolație podeaua originala din tego cu mocheta ! Ulterior am.pus linoleum , dar vreau sa trec pe parchet laminat pt exterior sau cam așa ceva de trafic intens , mai studiem !! Configurația aleasa e a unui van original cu pat in spate, rabatabil lateral pe jumatati , să pot pune biciclete sau motorul ! Apoi baia , bancheta și măsuță pe partea șoferului, iar pe partea stângă frigider , chiuveta, aragaj ! Astea le am montat , încă nu m am hotărât la izolația cabinei de dus ! Mobilierul e gata dar trebuie sa montez instalația de apa pt dus și chiuveta de bucătărie , boilerul , rezervorul de apa, pompa cu presostat , bateriile , fitinguri! Totuși , am scos o la o plimbare sa vedem ce ne lipsește , pt că noi nu am avut rulota până acum, sa avem experiență ! Am sa revin cu lucrările care sunt deja efectuate , si pun câteva poze la ce am.ajuns ! Menționez că mai e de lucru până la finisaje , însă am dormit mai bine că acasă... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 16 Mai, 2021 Bravo, succes în continuare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.877 Semnalează Publicat 15 Octombrie, 2021 La 5/16/2021 la 18:02, Bontas Mugur a scris: [...] Mobilierul e gata dar trebuie sa montez instalația de apa pt dus și chiuveta de bucătărie , boilerul , rezervorul de apa, pompa cu presostat , bateriile , fitinguri! Totuși , am scos o la o plimbare sa vedem ce ne lipsește , pt că noi nu am avut rulota până acum, sa avem experiență ! Am sa revin cu lucrările care sunt deja efectuate , si pun câteva poze la ce am.ajuns ! Menționez că mai e de lucru până la finisaje , însă am dormit mai bine că acasă... Arată mai mult Woauuu... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.399 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2021 Bravo felicitări @Bontas Mugur Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri