Adrian Son 2 Semnalează Publicat 19 Mai, 2021 Va salut! Detin o autorulota Fiat Ducato pe care mi-am construit-o singur. Nu sunt nici tamplar si nici electronist dar am invatat foarte multe odata cu proiectul asta. 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.382 Semnalează Publicat 19 Mai, 2021 Salutare @Adrian Son și bun venit în această comunitate! PS: așteptăm prezentarea autorulote i în topicul dedicat! Distribuie această postare Link către postare
Adrian Son 2 Semnalează Publicat 19 Mai, 2021 La 5/19/2021 la 6:16, Fejer Antal a scris: Salutare @Adrian Son și bun venit în această comunitate! PS: așteptăm prezentarea autorulote i în topicul dedicat! Arată mai mult nu e cine stie ce dar am sa caut poze sa le postez 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 19 Mai, 2021 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 19 Mai, 2021 @Adrian Son Distribuie această postare Link către postare
Adrian Son 2 Semnalează Publicat 19 Mai, 2021 @Teo Raducanu multumesc. Bine v-am gasit! Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 674 Semnalează Publicat 19 Mai, 2021 @Adrian Son ! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Mai, 2021 Salutare și bun venit alaturi de noi @Adrian Son ! Distribuie această postare Link către postare