Gabriel I 902 Semnalează Publicat 28 Mai, 2021 Ce aplicatie folositi pentru a afla starea vremii? In ce ma priveste am redescoperit Meteoblue. Imi place mult functia lor where2go unde iti indica aplicatia zona cea mai buna in care poti calatorii dpdv termic in functie de distanta fata de locul in care te afli. Voi ce folositi? PS. Weekendul asta vroiam sa mergem la mare, pt ca vremea nu a tinut cu noi am renuntat, oare la Velikovo Tarnovo chiar va fi vreme buna? 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Mai, 2021 Am încercat și eu mai multe aplicații meteo, dar cea mai apropiată de realitate mi s-a părut Meteo XL si la ea am rămas și în prezent 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 28 Mai, 2021 Va salut. Folosesc Elecont weather de multi ani, la inceput versiunea free dar dupa ce am realizat ca arata destul de exact am cumparat licenta pe viata cu aprox 2 euro. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Klaudiu B 99 Semnalează Publicat 29 Mai, 2021 YR. NO. am aflat de ea de la un vechi camperist olandez. Am inteles ca multi rulotisti o folosesc.eu sunt mulțumit. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri