Ciprian Mirescu 677 Semnalează Publicat 31 Mai, 2021 Salutare, o locatie frumoasă și linistită am găsit pe lângă Pestera Românesti - com Tomești. Coordonatele: 45.814644, 22.329584 O plimbare până la pesteră nu trebuie ratată. Drumul până la pesteră l-am făcut prin Românesti. Pe hartă era mai aproape de unde stăteam noi dar am înțeles că era puțin mai abrupt iar noi eram cu copiii. Gânduri bune 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.396 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2021 Salutare @Ciprian Mirescu și mulțumim pentru prezentare și poze! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2021 Multumim @Ciprian Mirescu si vacanțe frumoase în continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.865 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2021 Salutare @Ciprian Mirescu Multumim pentru prezentare si poze! Multe-multe vacante frumoase! P.S. Daca toti colegii ar face la fel .... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru.Lata 2 Semnalează Publicat marţi la 08:21 Salutare si multumim pentru indicarea locatiei. Am fost si noi week-endul trecut si a fost minunat. Se poate intra usor cu rulota, drumul nu este foarte circulat iar zona este foarte frumoasa. Din pacate nu reusesc sa atasez fotografii, dar nu s-au schimbat prea multe fata de ce a postat @Ciprian Mirescu. Vacante si week-enduri minunate in continuare! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri