Silviu Stan 20 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2021 Bună ziua. Am nevoie de puțin ajutor. Vreau să leg 3 butelii în serie și să funcționeze ca și cum ar fi una. Este posibil lucrul ăsta și ce anume ar trebui să cumpăr? Mulțumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2021 Da...poți lega două butelii in serie, sau mai multe care sa functioneze pe rand sau in acelasi timp cu ajutorul celor două accesorii de la Exis 1 Racord T 2 Furtun 1/2 stânga Baftă! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2021 Nu știu dacă regulatorul o să facă față la presiunea creată de cele trei butelii?! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2021 Asta e legare in paralel nu in serie, creste volumul de gaz fara a mari presiunea (se egalizeaza intre butelii). Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2021 Ca vrei s-o numesti in paralel sau in serie, rezultatul e acelasi @Cosmin B Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Stan 20 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2021 Racord T văd că merge doar pentru două. Le-aș lega împreună, dar se la dau drumul separat la gaz. Nu e nevoie sa se combine. Nu am nevoie și de ceasuri și alte accesorii? Întreb pentru că nu mă pricep deloc la partea de gaz. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2021 In loc de ceas la a doua pui furtun catre a treia, dotata cu T si ceas. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionut C. 653 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2021 Cred ca omul vrea o soluție ieftină. Regulator pe fiecare butelie, apoi furtunurile Unite prin teuri. E riscant sa legi în paralel înainte de regulator, presiune e mare. O poți face cu furtunuri de presiune, dar nu știu dacă merită investiția. De curiozitate, de ce vrei sa le legi în paralel? În afară de sobă, consumurile sunt mici, o butelie ține luni de zile pe tim de vară. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Stan 20 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2021 Întrebam pentru un prieten care are 3 butelii de câte 7L și voia să le lege împreună ca să țină mai mult timp... frigider, încălzire și aragaz. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri