Zamfir Marian 7 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2021 Bine v-am gasit rulotistipe langa rulotist, mai sunt si pescar rau, iata cartea mea de vizita;https://adevarul.ro/news/eveniment/monstrul-traieste-lacul-varsolt-1_50abe36f7c42d5a66381dcbe/index.html 2 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2021 Salutare @Zamfir Marian și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 672 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2021 @Zamfir Marian Distribuie această postare Link către postare
Zamfir Marian 7 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2021 în urmă cu 13 ore, Fejer Antal a scris: Salutare @Zamfir Marian și bun venit în această comunitate! Multumesc tuturor, am gasit pe forum multe info folositoare... 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2021 Bun venit alături de noi @Zamfir Marian si fir întins in continuare! Sa ne ții și pe noi la curent cu viitoarele capturi ! Distribuie această postare Link către postare
Zamfir Marian 7 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2021 acum o oră, Daniel P a scris: Bun venit alături de noi @Zamfir Marian si fir întins in continuare! Sa ne ții și pe noi la curent cu viitoarele capturi ! Va astept cu drag la o partida de pescuit, eu pun pestele, voi aduceti mujdeiul 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2021 în urmă cu 2 ore, Zamfir Marian a scris: Va astept cu drag la o partida de pescuit, eu pun pestele, voi aduceti mujdeiul S-a facut! Aduc și lichidele, să poată înota pestele linistit Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2021 Salutare Marian și Boală grea asta cu "înțepatul apei" ❗😀 Sănătate să fie și ieșiri reușite cât mai multe❗ 1 Distribuie această postare Link către postare
Zamfir Marian 7 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2021 La 6/15/2021 la 15:03, Ovidiu-Betty a scris: Salutare Marian și Boală grea asta cu "înțepatul apei" ❗😀 Sănătate să fie și ieșiri reușite cât mai multe❗ De 30 ani este ceva, macar sotia este mai linistita, ca sunt pe balta nu la BAR 3 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2021 5 minute în urmă, Zamfir Marian a scris: De 30 ani este ceva, macar sotia este mai linistita, ca sunt pe balta nu la BAR Distribuie această postare Link către postare
Zamfir Marian 7 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2021 La 6/17/2021 la 13:45, Adiciordas a scris: Mersi Adieste peste pe Bega???? Distribuie această postare Link către postare