Bilti 205 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2021 Am vazut cateva postari pe grup si multe poze pe Facebook asa ca am zis ca e momentul sa profit de zilele libere si sa merg si eu acolo. Am plecat sambata dimineata iar dupa 4 ore si 10 minute am parcurs drumul Timisoara-Pestera Unguru Mare. Drumul e foarte bun iar la final e o portiune de cativa km de pietruita care nu pune probleme doar ca sunt unele zone pe unde nu pot trece doua masini deodata. Campingul nu e mare si are zone delimitate clar atat pentru corturi cat si pentru (auto)rulote. Cred ca incap in jur de 30-40 de corturi si vreo 10 -12 rulote. Pe noi ne-a intrebat daca vrem sa stam pe malul apei in zona de corturi deoarece mai era doar un loc disponibil dar ne-am descurcat. Cea din stanga e rulota mea iar in dreapta se vede sediul Salvamont. In spatele campingului e o zona unde se pot face catarari. A fost foarte animata Aici e intrarea in camping. Se vede zona de rulote pe partea stanga. Zona de toalete. E curata si pare suficienta pentru lumea din camping. Nu exista dusuri sau apa calda. Un rulotist a cautat o zona buna pe malul raului dar nu cred ca a fost multumit. L-am vazut mai tarziu offcamping putin mai departe. Zona de intrare. Se vede locul de unde se poate intra in pestera. Gasiti acolo un mic magazin: bauturi, inghetata, cafea etc la preturi rezonabile. Poza e facuta deasupra locului de catarat. Intrarea in pestera. Se plateste 12 lei. Ghidul e o doamna foarte amabila. i Resturi de oale de lut (din neolitic). Ce se vede in poza nu e o piatra ci un izvor subteran cu o apa clara pe care aparatul foto nu o poate reda in poza. Ghidul ne-a oferit un pahar sa bem. Rar am baut o apa asa de buna! Nu ne-am dat seama cand ne-a explicat, aveam impresia ca e doar nisip asa clara era apa! Intrarea in pestera se face pe un pod suspendat. Am facut si putina plimbare si am dat si o locatie offcamping deja prezentata de un coleg de forum. Am reusit sa facem si o tura de rafting si sa vizitam plaja de la Suncuius. VID_20210620_132113.mp4 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.367 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2021 Mulțumim @Bilti pentru prezentarea detaliată și pentru pozele frumoase! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2021 Superb, mulțumim pentru prezentarea făcuta 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 904 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2021 @Bilti , frumoasa iesire ati avut, multumim ca ati impartasit momentul si cu noi! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2021 Multumim @Bilti pentru prezentare ... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri