Constantin Antonio 1 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2021 Salutare, tuturor! Oameni dragi, fiind junior in acest domeniu, va rog frumos sa ma ajutati....am gasit sa cumpar rulota si sincer, imi este teama sa nu primesc teapa😊( vanzatorul e din Bucuresti).Luni sau marti trebuie sa ajung la vizionare ...ce SFATURI imi dati ???🙈 O zi de duminica minunata, va doresc! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2021 Sa fii însoțit de cineva de pe forum dacă este posibil 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Constantin Antonio 1 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2021 9 minute în urmă, Raul G a scris: Sa fii însoțit de cineva de pe forum dacă este posibil Buna idee, multumesc...Se ofera cineva sa mearga cu mine???🙏 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Visan 178 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2021 In ce zona si pe la ce ora? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Constantin Antonio 1 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2021 în urmă cu 6 ore, Catalin Visan a scris: In ce zona si pe la ce ora? Buna dimineata, dle Catalin! Zona Ikea Palady iar referitor la ora nu am stabilit inca( dupa ce iesim de la job dupa ora 17.00).Va comunic mai tarziu.O saptamana cu mult spor, va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri