Ion Barbu 56 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2021 Salutare dragi colegi, Am revenit de cateva zile din concediu din Thassos unde a fost foarte frumos, liniste, cald si voie buna. Plecat din Bucuresti joi si revenit dupa 10 zile acasa, drumul foarte bun, la vama nu am prins acele cozi de la stiri si nici nu am fost testati la Makaza. Va atasez cateva fotografii din camping unde conditiile sunt foarte bune, apa calda 24 / 24, bai foarte curate, curatenie exemplara, spalator de vase cu apa calda, frigidere si lazi frigorifice suplimentare in toate zonele , locuri amenajate pentru gratar, plaja langa camping si preturi in functie de zona unde te campezi. Au si rulote de inchiriat dar nu arata foarte ok. Noi am stat in zona blue cu tarif de 25 euro/zi, mai sunt green cu 23 euro / zi, gold 28 euro/zi si platinium 30 euro/ zi. Diferenta de pret este data de pozitia fata de plaja. Daca se face rezervare si se plateste anticipat aveti discount de 10%. Nu puteti rezerva un loc anume, doar zona. Concediu placut. IMG_0273.MOV IMG_0299.MOV IMG_0312.MOV IMG_0316.MOV IMG_0317.MOV IMG_0318.MOV IMG_0319.MOV 9 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 9 Iulie, 2021 Felicitari @Ion Barbu ! Poze foarte frumoase, multumim pentru informatii Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 10 Iulie, 2021 Salutare @Ion Barbu și felicitări pentru ieșire Deasemenea mulțumim pozele și informațiile! Tarifele sunt pentru rulotă și mașină? Pentru persoane? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 904 Semnalează Publicat 10 Iulie, 2021 Bravo @Ion Barbu si multumim pt postare. Credeam ca nu mai e “cool” sa spui pe unde ai fost cu rulota dar vad, multumita voua ca am gresit.😁 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adrian D 3 Semnalează Publicat 10 Iulie, 2021 (modificat) Felicitări! Poți sa ne spui, te rog, cum este intrarea în apa? Modificat 10 Iulie, 2021 de Adrian D Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2021 Multumim pentru poze @Ion Barbu si felicitari pentru iesire!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2021 Multumim @Ion Barbu pentru prezentare . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ion Barbu 56 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2021 La 7/10/2021 la 8:33, Fejer Antal a scris: Salutare @Ion Barbu și felicitări pentru ieșire Deasemenea mulțumim pozele și informațiile! Tarifele sunt pentru rulotă și mașină? Pentru persoane? Tarifele sunt pentru echipaj complet. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ion Barbu 56 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2021 La 7/10/2021 la 23:54, Adrian D a scris: Felicitări! Poți sa ne spui, te rog, cum este intrarea în apa? Sunt pietre pe fundul marii nu nisip dar nu imposibil de intrat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2021 și multumiri @Ion Barbu ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adrian D 3 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2021 @Ion Barbu Mulțumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2021 Multumim pentru poze si informatii @Ion Barbu Imi poti spune ce tarife sunt la traversarea cu ferry dus-intors? Ma bate si pe mine un gand de Thasos pe la sfarsitul lui august ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ion Barbu 56 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2021 La 7/16/2021 la 9:31, Alin Opran a scris: Multumim pentru poze si informatii @Ion Barbu Imi poti spune ce tarife sunt la traversarea cu ferry dus-intors? Ma bate si pe mine un gand de Thasos pe la sfarsitul lui august ... La dus am platit 54 euro si la intoarcere 60 euro . Sotia se certa cu tipa de la ghiseu ca rulota noastra are 4, 85 m dar in realitate are 7, 35 m cu tot cu protap si 12 m cu tot cu masina A venit Dimitris sa ii demonstreze ca nu are dreptate si se facu liniste in sat. Eroare de apreciere !!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2021 Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2021 Nu ratati taverna Kapahi din Pefkari, supa de peste la amiaza si multe bunatati seara, cu un personal exceptional (va veti distra: automatik, katastrofa etc.)! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri