Cosmin B 181 Semnalează Publicat 10 Iulie, 2021 Salutare, Trebuie sa impac muntele cu apa pentru concediu, sunt in cautarea unei locatii de campare, in camping sau nu, cu aceste doua deziderate majore: sa fie la munte si sa aiba iesire la o apa, de preferat lac pentru imbaiere. Tara noastra e mare dar mi se pare totusi prea mica, imi e greu de gasit asa ceva. Ajutor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.858 Semnalează Publicat 10 Iulie, 2021 @Cosmin B Te salut ... Recomand, Baia Mare pe lângă Lacul Firiza sau B. Herculane. P. S. Nu-s acasă. Și eu caut locuri "woau" dar mai spre vest oleacă. Bafta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.858 Semnalează Publicat 10 Iulie, 2021 Dolomiti/Italia 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 10 Iulie, 2021 Bine, bine, mai e conditie: sa fie in partea de 2/3 Est a Romaniei caci urmatorul stop va fi la Marea Neagra. Mersi Mihai! Astept in continuare sugestii! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2021 Lacul Izvorul Muntelui are munții în apropiere, locuri unde sa stai în off sau camping la stațiunea Durău. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2021 Campingul din Durau nu este pe malul lacului, locatia off din comuna Ceahlau e circ curat. Singurul alt loc off pe care il stiu este la Baicu, nu stiu nimic despre cum e drumul, cand am trecut cu barca pe langa era la fel, circ. Ramane totusi pentru o propunere de sfarsit de saptamana, la risc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.976 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2021 4 minute în urmă, Cosmin B a scris: sfarsit de saptamana Este 100 % riscant, oriunde te-ai duce. Locatia ar trebui sa fie la distanta de localitati mai mari si cumva mai greu accesibila pentru a oferi cat de cat ceva civilizatie. Singura modalitate de a te relaxa la sfarsit de saptamana este sa alegi locatii retrase de pe langa sate uitate de lume. Sau sa mergi in timpul saptamanii! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2021 Campingul din Durau nu este pe malul lacului, locatia off din comuna Ceahlau e circ curat. Singurul alt loc off pe care il stiu este la Baicu, nu stiu nimic despre cum e drumul, cand am trecut cu barca pe langa era la fel, circ. Ramane totusi pentru o propunere de sfarsit de saptamana, la risc.La izvorul alb văzui 2 rulote acum 2 săptămâni, dar le-am văzut de pe malul opus. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2021 acum o oră, Raul G a scris: La izvorul alb văzui 2 rulote acum 2 săptămâni, dar le-am văzut de pe malul opus. Acolo e Baicu - mersi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Susu Iulian 14 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2021 Barajul Vidraru sau Bicaz, nu am fost de ceva timp dar mi-au plăcut locațiile! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 501 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2021 Va salut. Vezi la Pensiunea Sculptor, Lac Colibita, am fost acum 3 ani cu cortul. Peisaj extraordinar de frumos. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 17 August, 2021 Pana la urma am fost off-camping in Bg si apoi cateva zile la prieteni la Moldovita unde am suferit tare de cald din lipsa de lac. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri