Mihaela Cotti 4 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2021 Eu sunt Mela. De putin timp avem in familie un nou membru: o ambulanta care va fi transformata intr-un Wohnmobil.... Căutând informații pe net, am ajuns la acest forum care mi se pare f util. Multumesc Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2021 Bun venit alături de noi Mela și mult succes în realizarea proiectului! 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2021 Sărut mâna @Mihaela Cotti și bun venit în această comunitate! Mult succes la realizarea proiectului! 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2021 Salutare și bine ai venit printre noi, îți dorim succes în realizarea proiectului 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihaela Cotti 4 Semnalează Publicat 9 August, 2021 Buna Revin cu poze , sa va arat munca noastra de o luna. Incet incet prinde contur... 3 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 9 August, 2021 Bravi, încet încet începe în à semăna cu o "casa" pe roți. 1 Distribuie această postare Link către postare
Ciprian Mirescu 668 Semnalează Publicat 9 August, 2021 Super @Mihaela Cotti , spor ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 9 August, 2021 Super!!! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 August, 2021 Felicitări și spor la treabă in continuare @Mihaela Cotti ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 9 August, 2021 Bravo @Mihaela Cotti arată frumos și interesant! Succes în continuare! 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihaela Cotti 4 Semnalează Publicat 27 Martie, 2022 Ce a fost greu, a trecut! Acum are si numere, este inscrisa ca si Wohnmobil! Urmatorul pas : panouri solare , dus exterior si mici modificari 😊 1 Distribuie această postare Link către postare