Sztancs Feri Gyongyver 2 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2021 Buna ziua. Am o scurgere de apa in baie, la conexiunea furtunului de duș cu robinetul (intrerupator). Bănuiesc că trebuie să demonteze robinetul că să strâng șuruburi care intră în baterie. Nu stiu care sunt pasii de urmat. Mulțumesc anticipat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 677 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2021 Salutare @Sztancs Feri Gyongyver , din păcate din poză nu întelege prea bine care e problema. Pune te rog mai multe poze. Se poate să fie si ceva mufe defecte. În prima fază încearcă să le strângi putin si vezi dacă are efect! Spor. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sztancs Feri Gyongyver 2 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2021 La 7/23/2021 la 10:50, Ciprian Mirescu a scris: Salutare @Sztancs Feri Gyongyver , din păcate din poză nu întelege prea bine care e problema. Pune te rog mai multe poze. Se poate să fie si ceva mufe defecte. În prima fază încearcă să le strângi putin si vezi dacă are efect! Spor. Arată mai mult Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sztancs Feri Gyongyver 2 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2021 (modificat) La 7/23/2021 la 15:42, Sztancs Feri Gyongyver a scris: Arată mai mult Am încercat să strâng tot ce era posibil, dar tot curge apa. Nu-mi dau seama, ori curge lateral, unde intră furtunul, ori în partea de sus? Modificat 23 Iulie, 2021 de Sztancs Feri Gyongyver Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.398 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2021 Verifică dacă cumva nu este fisurat, sau etanșeitatea e cu garnitură de o'ring? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 677 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2021 @Sztancs Feri Gyongyver , asa cum zice si colegul Fejer Antal , verifica sa nu fie fisurat. Cauta sa vezi daca găsești o piesă noua pe net. Spor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri